#mkbtklub

#Kovács Fruzsina


KAPCSOLAT

feltöltés alatt...


Kovács Fruzsina
Kovács Fruzsina

Kovács Fruzsina

2020-ban kezdtem el dolgozni egy kínai cégnél. Ott nagyon sok barátot szereztem, és lehetőségem volt megismerkedni a kínai kultúrával. Nagyon sokat tanultam a 'kínai szemléletmódról'. Kb. 1 éve tanulom a nyelvet, jelenleg a HSK3 szintet. Nagyon szeretnék eljutni Kínába, de sajnos a szigorított előírások (karanténidő) nem sikerült még kijutnom. Szerencsére hazánkban pár rendezvényre sikerült eljutnom, tradicionális ételeket kóstolnom (ami nem a gyorsbüfé), illetve otthon is főztem már többfélét is (pl. édes savanyú leves, holdsüti, jiaozi, zongzi).

Horváth Janisz több tradicionális festészet tanfolyamán/workshopján is részt vettem/veszek. Majd a kalligráfiát is szeretném alapszinten megtanulni. A mitikus lények pedig gyermekkorom óta érdekelnek (így például a kínai sárkány, egyszarvú, főnix...). Remélem a Társaságban megismerkedhetek más hasonló érdeklődésűekkel, és egy remek közösség tagja lehetek. Vagy akár hozzájárulhatok valamilyen módon a Társaság céljaihoz, a kínai kultúra népszerűsítéséhez, jó kapcsolatok ápolásához.

Küldök egy 'Kínához kötődő' fotót. Azt hiszem ez az egyetlen. A ruhát egy nagyon kedves kínai barátomtól kaptam, aki anyaországából küldte nekem.


FOTÓALBUM


Kína összeköt!

#mkbtklub #kínaösszeköt